Trebam web stranicu! Alba Marketing pruža profesionalne usluge izrade web stranica, uključujući dizajn, razvoj i održavanje.Bez obzira na vaše potrebe, naš tim stručnjaka za izradu web stranica spreman je pomoći vam da uspijete na internetu.

Izrade web stranice: Vaša vizija, naša realizacija

Kada se odlučite za izradu web stranice, ne tražite samo tehničku realizaciju, već partnera koji će razumjeti vašu viziju i pretočiti je u digitalnu stvarnost. Alba Marketing je upravo takav partner.

Ali, što točno znači imati web stranicu koja je prilagođena vašim potrebama?

Što klijent dobiva za svoj novac?

1. Vaša jedinstvena adresa na internetu

U digitalnom svijetu, vaša adresa je vaša domena. To je mjesto gdje vas klijenti i posjetitelji mogu pronaći. Ako već nemate domenu, mi ćemo vam pomoći odabrati onu koja najbolje odražava vašu marku i viziju. Osim toga, nudimo pouzdan hosting kako bi vaša stranica bila dostupna 24/7, bez prekida.

2. Web stranica koja odražava vaš identitet

Ne želimo vam dati generičku web stranicu. Želimo kreirati nešto što je odraz vaše marke, vaših vrijednosti i vaše vizije. Svaka stranica koju kreiramo je rezultat pažljivog razumijevanja vaših potreba. Razgovaramo s vama, slušamo vaše želje i ideje, i pretvaramo ih u digitalnu stvarnost koja će vas razlikovati od konkurencije.

3. Vidljivost gdje je najvažnije

Vaša web stranica neće biti samo lijepa, već i optimizirana za tražilice. Uz našu SEO uslugu, osiguravamo da vaša web stranica bude na vrhu rezultata pretrage. To znači veću vidljivost, više posjeta i, na kraju, više konverzija.

4. Neprekidna podrška

Digitalni svijet je dinamičan. Naš tim je tu da osigura da vaša stranica ostane relevantna, ažurirana i u skladu s najnovijim trendovima. Bilo da se radi o tehničkoj podršci, ažuriranju sadržaja ili savjetima o najnovijim digitalnim trendovima, možete računati na nas.

Zašto odabrati Alba Marketing za izradu vaše web stranice?

  • Jedinstvenost: U moru sličnih web stranica, vaša će se istaknuti. Naš pristup osigurava da svaka stranica bude jedinstvena i prilagođena vama.
  • Sigurnost: U svijetu gdje su online prijetnje sve češće, vaša web stranica mora biti tvrđava. Naš tim prati najnovije sigurnosne trendove kako bi vaša stranica bila zaštićena.
  • Dugoročno partnerstvo: Naša suradnja ne završava s izradom web stranice. Tu smo za vas, pružajući podršku, savjete i preporuke za budućnost.

Kako vaša investicija u web stranicu postaje uspjeh?

Investiranje u web stranicu nije samo trošak - to je ulaganje u vašu budućnost. S pravim partnerom, vaša investicija će se višestruko isplatiti kroz veću vidljivost, više klijenata i veći povrat ulaganja.

Proširite svoje poslovanje s web shopom

Ako razmišljate o proširenju svog poslovanja online, nudimo i izrada web shopa po konkurentnim cijenama, ali bez kompromisa u kvaliteti i funkcionalnosti.

Postanite dio naše priče

Pogledajte naše reference ili svjedočanstva naših klijenata i saznajte zašto mnogi biraju upravo nas.

Kako se izdvajamo od konkurencije?

Dok mnoge agencije nude slične usluge, naša predanost kvaliteti, transparentnosti i prilagodljivosti čini nas izuzetnim izborom. Naša ekipa stručnjaka kontinuirano se educira i prati najnovije trendove u dizajnu i tehnologiji kako bi vam pružila najbolje moguće rješenje.

Edukacija i savjetovanje

Ne nudimo samo tehničke usluge, već i edukaciju i savjetovanje kako biste bolje razumjeli digitalni svijet i kako ga iskoristiti u svoju korist. Naša misija je da postanete samostalni i sigurni u svoje online poslovanje.

Vaša idealna web stranica unutar vašeg proračuna!

Razumijemo da je svima na umu pitanje: "Koliko će me koštati izrada web stranice?" No, svaka web stranica je jedinstvena priča, baš kao i vaša vizija. Dok se cijene kreću počevši od 250 € + PDV, važno je napomenuti da svaki projekt ima svoju specifičnu vrijednost.

Ono što vam možemo obećati je transparentnost i prilagodljivost. Naša je misija pružiti vam najbolju vrijednost za vaš novac, osiguravajući da dobijete web stranicu koja odražava vaš brand, a da pritom ne premašuje vaš proračun.

Zajedno ćemo pronaći rješenje koje će zadovoljiti vaše potrebe i financijske mogućnosti. Naš tim je ovdje da vas sasluša, razumije i pruži rješenje koje će vas približiti vašim poslovnim ciljevima.

Dodatne pogodnosti s Alba Marketingom

Kada se odlučite za suradnju s nama, ne dobivate samo web stranicu. Dobivate tim stručnjaka koji će vam biti na raspolaganju za sve vaše potrebe. Bilo da želite dodati novu funkcionalnost, ažurirati dizajn ili proširiti svoj online poslovanje, tu smo da vam pomognemo. Također, nudimo i dodatne usluge poput upravljanja društvenim mrežama, kreiranja sadržaja i digitalnog marketinga kako biste maksimalno iskoristili svoju online prisutnost.

Zaključak

U svijetu gdje je online prisutnost ključna, Alba Marketing je vaš pouzdani partner koji će vas voditi kroz sve faze digitalnog putovanja. Od ideje do realizacije, tu smo da vam pomognemo.

Zainteresirani? Ispunite obrazac ispod ili posjetite našu kontakt stranicu. Radujemo se što ćemo postati dio vaše digitalne priče!

 

Molimo vas da ispunite obrazac sa što više informacija kako bi vam mogli dati najbolji odgovor ili nas jednostavno nazovite na + 385 99 34 18 900