fbpx

Usluga izrade web stranica i izrade web shopa

Zašto je dizajn web stranica važan

Web stranica je dodirna točka robne marke, poslovni alat i mjesto za pokretanje kritičnih konverzija. Izvrsna web stranica može biti motor rasta poslovanja. Loša web stranica može nanijeti štetu vašoj robnoj marki.

Ali izvrstan web dizajn nije lagan. Današnja publika ima velika očekivanja. Imate sekunde - možda i milisekunde - kako biste uvjerili posjetitelje da vaša web stranica vrijedi njihovo vrijeme.

S preko 20 godina iskustva, Alba marketing izrađuje web stranice kako bi premašio očekivanja publike. Izrađujemo web stranice i web shopove, koje će se usmjeriti na strateško planiranje, uvjerljiv vizualni dizajn i besprijekorno korisničko iskustvo kako bismo postigli vrhunske rezultate.

Visoke konverzije izrada web stranica

U Alba marketingu vjerujemo da ćemo našim kupcima pružiti sve što im je potrebno za optimalne performanse web stranica, od početnog kodiranja, preko dovršenog dizajna.

Zbog toga nudimo sveobuhvatne usluge izrade web stranica, izrade web shop-a, optimizaciju web stranica, održavanje i ažuriranje web stranica.

U stalnoj potrazi za rješenjima kako bi naša poduzeća rasla i razvijala se i kako bi naše usluge i proizvodi našli svoje kupce, često posežemo i za raznim marketinškim idejama koja dosta često budu promašena investicija.

Put koji vodi k boljem uspjehu i pronalaženju kupaca je ukratko web stranica, povezivanje s kupcima putem društvenih mreža i na kraju plaćeno oglašavanje.

Izrada web stranica je početak online priče. Kada nešto želimo saznati prvo posjetimo web tražilice i upišemo pojam koji nas interesira ili ako već znamo adresu web stranice upišemo nju i tražimo odgovor na naše pitanje.

Na web stranici je potrebno imati što više točnijih informacija

kako bi posjetitelj dobio sve potrebne odgovore po koje je došao.

Naravno ne treba zanemariti i strukturu i dizajn web stranice kako bi posjetitelj imao kompletan dojam o proizvodu ili usluzi koju treba. Takvim načinom posjetitelj postaje vaš kupac ili klijent.

Početak izrade web stranice

Izrada web stranica ili izrada web shopa svakako nije lagan posao, velik broj informacija, velik broj mogućnosti, velik broj konkurencije čini posao dovoljno ozbiljnim i teškim, no ne i nemogućim. Ako dodamo sve elemente koji trebaju pratiti određene standarde prilikom izrade web stranice onda je jasno da ovakav posao ne možete prepustiti bilo kome. Ona priča da će to napraviti prijateljev sin koji u školi ima predmet Informatika, to vam neće proći i na kraju će vas više koštati. Tu ne govorimo samo s financijskog aspekta, već ćete u početku poslati krivu sliku o vama i vašim proizvodima, koju će biti teško ispraviti i trajat će znatno duže.

Zašto razvijati i dizajnirati web stranicu s istom tvrtkom?

Odabir Alba marketing znači da ćete brže razvijati, dizajnirati i optimizirati svoju web stranicu nego što je to slučaj u drugim poduzećima i to uz povoljnije konačne cijene. Dogodit će se da nemate potrebne materijale kako bi završili projekt ili nećete imati ideju što napisati i slično.

Tada umjesto da čekamo te materijale stručnjaci iz Alba marketinga će vam predložiti ili napraviti sve potrebno kako bi izrada web stranica ili izrada web shopa, tekla bez zastoja i poteškoća a samim tim bila završena u roku koji je zadan.

 

Zašto odabrati Alba marketing?

Naš razvojni proces uključuje pažljiv postupak koji su postavili stručni programeri i dizajnerski tim uz uključene skice i nacrte. Izgledne web stranice omogućuju vam da vidite kako će vaša web lokacija izgledati prije nego što je u potpunosti dizajnirana i funkcionalna kako bi se osiguralo da sve ispunjava vašu viziju i ciljeve.

Uz to, nudimo sveobuhvatno jamstvo za naše razvojne usluge kako bismo osigurali vaše 100% zadovoljstvo zajedno sa stalnom podrškom nakon izrade i pokretanja vaše web stranice. Nakon završenog posla za vas imamo tim stručnjaka koji e voditi brigu oko ažuriranja i održavanja Internet stranice a s ciljem postizanja njezine učinkovitosti ali i sigurnosti i funkcionalnosti.

Koji je naš zadatak?!

Naš zadatak je da uz pomoć online alata kao što su web stranice, društvene mreže i online oglašavanje, smanjimo udaljenost između vas i vaših kupaca.

Vi s jedne strane imate dobar proizvod ili uslugu koji teško dolaze do svojih kupaca i korisnika, a s druge strane se nalaze kupci ili korisnici koji trebaju ili žele to što nudite no teško pronalaze vaše proizvode ili usluge. Što je ova udaljenost manja to je vaš posao uspješniji.

Približiti vašu ponudu tržištu i tržište približiti vama na obostrano zadovoljstvo, to je naš zadatak uz već spomenute online alate!

Udaljenost između proizvođača i kupca

Kako izraditi web stranicu ili web shop s boljim rezultatima

Svaka web stranica ili web shop izrađen je za postizanje različitih ciljeva - od prodaje, do potencijalnih klijenata i na kraju angažmana, ali za stvaranje web stranice koja zapravo udovoljava tim ciljevima ključno je osmisliti pravi način.

Web dizajn za vaše korisnike.

Prvo postavite potrebe korisnika web stranice. Ako ne znate koje su potrebe korisnika, pitajte ih. Kao agencija koja je usredotočena na korisnika, ovo je načelo temelj svega što stvaramo.

Web dizajn s namjenom.

Izvrsna web stranica ima ljepotu i inteligenciju. Naravno, svaka web stranica ili web shop treba izgledati primamljivo i lako za korištenje. Ali ona se također mora graditi s jasnim prikazom njenih najvažnijih ciljeva i mjesta pretvorbe te kako će web stranica podržavati korisnike na njihovom putu ka tim ciljevima.

Web dizajn za otkrivanje.

Web stranica mora biti izrađena tako da je ljudi mogu pronaći - a to započinje vidljivošću na tražilicama. Dobro izrađena web stranica ili web shop treba biti tehnički optimizirana, vizualno primamljiva i izrađena tako da sadrži relevantne, zanimljive odredišne web stranice za korisnike koji njezinom pristupu dobiju tražene informacije.

 

Preskočiti udaljenost
Pored dobrog dizajna, dobre strukture potrebno je i optimizirati web stranicu za tražilice kako bi vas potencijalni klijenti mogli lakše pronaći.
Ako želite saznati više o tome što je i kako izgleda pravilan pristup izradi web stranice molimo da na ovom linku zakažete telefonski razgovor ili ako već znate što i kako želite te vas interesira naša ponuda, slobodno ispunite ovaj obrazac i poslat ćemo vam neobvezujuću ponudu u najkraćem mogućem roku.

 

Pravilan pristup izradi web stranice omogućit će već u startu rezultate koje očekujete, to je naš posao kojeg volimo raditi!

Naš pristup je da vam pojednostavimo cijeli proces izrade web stranica što je više moguće. Svaki projekt je poseban na svoj način a u Alba marketingu stavljamo naglasak na kvalitetu, profesionalnost, odgovornost, tajnost i transparentnost tijekom postupka izrade Internet stranice. Svi naši prijedlozi su besplatni i dolaze iz dugogodišnjeg iskustva na preko 1000 projekata. O nama možete saznati više na ovom linku.

Koje usluge kada su u pitanju web stranice, možemo napraviti za Vas:

 1. Internet stranicu CMS* (web stranicu)
 2. Internet trgovinu (web shop* ili e-commerce)
 3. Internet portal
 4. Izrada web stranica za članstvo (Life Coach*, Business coach*, Fitness coach* …) (membership website*)
  Više o web stranicama za članstvo pročitajte na ovom linku - Što je web stranica za članstvo ili poznatije pod membership web stranice?
 5. Landing stranica (Landing page*)
  Više o odredištvnim web stranicama pročitajte na ovom linku - Što je landing page ili odredišna stranica? I kako to djeluje?
 6. Izrada web stranice prilagođene za osobe s invaliditetom (Digitalna pristupačnost)
 7. Internet stranicu za apartmane, turistički smještaj (booking*, rent-a-car, rent-a-boat itd)
 8. Redizajnirati postojeću Internet stranicu
 9. Održavanje Internet stranice
  Koliko često treba održavati web stranicu pročitajte na ovom linku - Koliko često trebam ažurirati svoju web stranicu?
 10. Prodaja gotovih Internet stranica
 11. Funnel page*
 12. Dropshipping* web stranice

Više o temi zašto je dizajn mrežnih stranica važan možete pogledati u našem blogu ili kliknuti na ovaj Zašto je dizajn web stranica važniji nego što mislite!

Neki naši radovi!


Korišteni pojmovi:

*Konverzija
*CMS
*e-Commerce
*Life Coach
*Business coach
*Fitness coach
*Membership website
*Landing page
*Digitalna pristupačnost
*Booking
*Funnel page
*Dropshipping

Rječnik korištenih pojoma i izraza

Što klijenti kažu o nama

 • Svima možemo samo reči da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
 • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
 • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo pouzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
 • NIsam mislila da je moguće nešto dogovoriti samo putem poruka, emailova, telefonskih poziva. Bila sam uvjerena da je teško razumjeti što želim od svoje stranice. Razvujerili ste me na vrijeme i prezadovoljna sam sa onim što ste napravili! Bravo, samo tako nastavite!
 • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
 • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu