Alba Marketing - Vaš Partner za Digitalnu Budućnost

Kada pomislite na digitalni marketing, što vam prvo padne na pamet?

Možda je to web dizajn, možda SEO, ili možda oglašavanje na društvenim mrežama. No, za nas u Alba Marketingu, digitalni marketing je mnogo više od toga. To je naša strast, naša misija i naša priča koja traje već više od dva desetljeća.

Povijest koja inspirira

Od 1999. godine, kada je Internet bio tek u povojima, prepoznali smo njegov potencijal. Dok su mnogi bili skeptični prema digitalnom svijetu, mi smo vidjeli priliku. Priliku da pomognemo poduzećima da se istaknu, da komuniciraju s ciljanom publikom i da kapitaliziraju sve prednosti Interneta.

Dvadeset godina digitalne ekspertize

Kroz više od dvadeset godina rada, kreirali smo projekte za različite sektore gospodarstva. Naša ekspertiza obuhvaća izradu web stranica, izradu web shopa, SEO optimizaciju, te oglašavanje putem Google Ads-a, Facebooka i Instagrama. Svaki projekt za nas nije samo još jedan posao, već prilika da stvorimo nešto jedinstveno, nešto što će ostaviti trag.

Više od samo web dizajna

Ali ne stanemo samo na web dizajnu. Nudimo širok spektar profesionalnih rješenja - od početka do kraja, što bi se reklo "Ključ u ruke". Svaka usluga koju nudimo temelji se na istraživanju, analizi i strateškom planiranju. Naša misija je da vaša vizija postane stvarnost, a vaša priča uspješna.

Prilagodba promjenama

U svijetu koji se neprestano mijenja, prilagodba je ključ. Dok su se trendovi mijenjali, tehnologija napredovala, a konkurencija postajala sve jača, mi smo ostali dosljedni svojoj misiji - pružiti najbolje digitalne usluge na tržištu. I ne samo to, već smo se i proširili na trgovinu roba i usluga unutar EU, stekli status uspješnog posrednika u trgovini i proširili našu ekspertizu na građevinske radove.

Stručnost u građevinskim radovima

Da, dobro ste pročitali! Osim što smo stručnjaci u digitalnom svijetu, također smo se proširili na građevinske radove, posebno u području FTTH (Fiber-to-the-Home)* FTTH infrastrukture, električnih instalacija i izgradnje punionica za električna vozila. Naš tim stručnjaka jamči preciznost, kvalitetu i efikasnost u svakom projektu.

Budućnost s Alba Marketingom

Dok gledamo prema budućnosti, uzbuđeni smo zbog novih prilika koje donosi digitalna era. Bilo da je riječ o proširenju na nove tehnologije, ulasku na nova tržišta ili stvaranju inovativnih rješenja za naše klijente, spremni smo za nove izazove.

Zaključak

U svijetu digitalnog marketinga, mi smo tim kojem možete vjerovati. Sa više od 20 godina iskustva, spremni smo vam pomoći da postignete svoje poslovne ciljeve. Ne dopustite da vas konkurencija pretekne. Kontaktirajte i otkrijte svoje mogućnosti danas. Radujemo se suradnji s vama!

Iz medija

21 Svi 2010
Obrt za informatiku i marketing Alba posluje od 2007 godine. Za ovu vrstu tržišta treba biti...
5 Studeni 2011
RAZGOVOR ZA VINKOVAČKI LIST, Davor Čolić vlasnik obrta za informatiku i marketing Alba
11 Prosinac 2014
Internet tehnologijom se bavimo od pionirskih dana Interneta u RH. Još 1999. godine smo započeli...

Posljednje s bloga

Jednostavni savjeti: Kako odabrati pravi izgled za vaš web shop ili web stranicu

Kada pokrećete svoj web shop, stvarate više od samo online prisutnosti - stvarate virtualnu destinaciju gdje se...
Pročitaj više

Vodič za naručivanje izrade web stranica ili web shopa

Uspješna izrada web stranica: važnost detaljne pripreme i suradnje Kao web dizajneri, naš cilj je pretvoriti vašu...
Pročitaj više

Zašto su inovacije ključne u dizajnu web stranica⁉️

U svijetu gdje svaki klik vodi na novu web stranicu, ključno je izdvojiti se. Ne govorimo samo o bojama i fontovima,...
Pročitaj više