Alba marketing - O nama

Alba marketing, profesionalnost, odgovornost i povjerenje!

 

Od 1999 godine mi pomažemo našim klijentima da kapitaliziraju mogućnosti Interneta bilo da se radi o web stranicama, komunikaciji sa svojom publikom a sve u cilju postizanja boljih poslovnih rezultata.

U preko 20 godina našeg rada kroz gotovo sve sektore u gospodarstvu stvarali smo različite projekte. Najveći broj projekata sadrži izradu Internet stranice, njezino pozicioniranje na tražilicama te oglašavanje putem Google Ads-a, Facebooka i Instagrama kako bi se privukao što veći broj klijenata.

Nudimo širok spektar profesionalnih rješenja u web dizajnu i web programiranju, marketingu, upravljanju društvenim mrežama i online oglašavanju.

 

Tijekom ovih 20 godina radili smo uspješne Internet stranice raznih dizajna, veličina i namjena, razne logotipe i brošure, vodili reklamne kampanje na Google Ads-a, Instagramu i Facebooku te drugim različitim kanalima.

 

Stil današnjeg života se značajno promijenio a isto tako i način poslovanja te je danas više nego ikad potrebno imati svoju web stranicu na kojoj možete prezentirati svoje usluge i proizvode, odnosno Internet trgovinu preko koje možete prodavati iste.

 

Alba marketing je tu s ciljem da vas prije svega savjetuje a zatim da za vas napravimo sve što je potrebno kako bi vaš posao napredovao i u ovako neizvjesnim vremenima.

 

 

Konkurencija vas neće čekati, zato napravite prvi korak i na ovom linku zakažete telefonski razgovor ili ako već znate što i kako želite te vas interesira naša ponuda, slobodno ispunite ovaj obrazac i poslat ćemo vam ponudu u najkraćem roku.

 

COVID-19 je svima promijenio mnogo toga kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Z nas je stvorio priliku te smo se pored naših uobičajenih aktivnosti izrade web shopova, web stranica i oglašavanja, proširili na trgovinu roba i usluga unutar EU ali i šire.

 

Do danas smo stvorili uspješan posredničko trgovinski status u krugu partnera od povjerenja a s ciljem da se taj krug i poslovanje i dalje širi na obostrano zadovoljstvo.

 

Kako smo spomenuli, unazad godinu dana smo proširili našu djelatnost u trgovinskom sektoru ali i u izvođenje građevinskih radova. Uspješno, kvalitetno i u roku izvodimo radove u FTTH (Fiber-to-the-Home)* infrastrukturi (optički kablovi za telekomunikaciju i privatnih priključaka), električnih instalacija i dalekovoda, antenskih dalekovoda i instalaciju antenskih sistema, te na polaganje i izgradnju punionica za vozila na električni pogon.

 

Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u ovom području te smo sposobni izvršiti bilo koju vrstu instalacije sa preciznošću i kvalitetom. Korištenjem najmodernije opreme i tehnologije, mi jamčimo da će sve instalacije funkcionirati besprijekorno.

 

Također, prilikom izgradnje punionica za vozila na električni pogon koristimo samo najkvalitetnije materijale i tehnologije kako bi osigurali sigurnost i učinkovitost punjenja za sve vrste električnih automobila. Polaganje električne instalacije uključuje precizno planiranje i instaliranje svih potrebnih elemenata kako bi se osiguralo da je struja uvijek dostupna gdje je potrebna.

 

Neke od naših referentnih radova možete pogledati ovdje:

 

Naša poslovna filozofija temelji se na zadovoljstvu klijenata, stoga se trudimo pružiti vrhunske usluge po pristupačnim cijenama. Naš tim se trudi raditi s maksimalnom brzinom i efikasnošću kako bi završili projekt u što kraćem vremenskom roku, bez ugrožavanja kvalitete rada.

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili bi željeli razgovarati o našim uslugama, ne oklijevajte i kontaktirajte nas. Radujemo se suradnji s Vama! Za više detalja ili za našu ponudu, slobodno nas kontaktirajte!

 • Izrada web stranica

  Web stranice dizajniramo za korisnika imajući u vidu poslovni cilj i cilj kojeg web stranica mora ostvariti.


  Izradi svoju web stranicu


 • Izrada web shopa

  Web shop je danas neizostavno mjesto za sve koji se bave prodajom usluga i proizvoda.


  Pokreni svoj web shop


 • Održavanje web stranica

  Web stranicu je potrebno redovno održavati i ažurirati kako bi nesmetano obavljala svoju funkciju.


  Održavanje web stranica


 • Optimizacija web stranica

  Optimizacija web stranica je kao da vaš automobil pretvorimo u trkači automobil s kojim ćete osvajati prva mjesta na utrkama.  Optimiziraj svoj web


 • Oglašavanje putem Google Ads-a

  Oglašavanje na Google-u je izuzetno atraktivan način oglašavanja zbog svoje pristupačnosti i rezultata.


  Privuci svoje kupce


 • Oglašavanje na društvenim mrežama

  Oglašavanje na društvenim mrežama je danas dostupnije i potrebnije nego ikad.


  Pretvori publiku u kupce


 • Upravljanje profilima na društvenim mrežama

  Društvene mreže su najjeftiniji i najbolji način da komunicirate sa svojom publikom!


  Otvori svoj profil


 • Grafički dizajn

  Grafički dizajn je umjetnost i praksa vizualne komunikacije.


  Dizajniraj svoju priču


Iz medija

Srijeda, Prosinac 10, 2014

Internet tehnologijom se bavimo od pionirskih dana Interneta u RH. Još 1999. godine smo započeli sa izradom prvih web stranica, koje danas postoje samo u našoj arhivi i super ih je s vremena na vrijeme pogledati i

...
Petak, Studeni 04, 2011

RAZGOVOR ZA VINKOVAČKI LIST, Davor Čolić vlasnik obrta za informatiku i marketing Alba

Četvrtak, Svibanj 20, 2010

Obrt za informatiku i marketing Alba posluje od 2007 godine. Za ovu vrstu tržišta treba biti kompatibilan te svakodnevno vršiti nadogradnju,a u Albi se mogu pohvaliti kako uspješno obavljaju svoj posao. Informatika

...

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu