Kada se odlučite za izradu web stranice ili web shopa, možda se osjećate kao da ste upravo zakoračili u nepoznato područje. Pitate se: "Odakle početi? Što mi je sve potrebno?" Srećom, Alba marketing je ovdje da vas provede kroz ovaj proces, korak po korak!

Kako započeti s izradom web stranice ili web shopa?

1. Definiranje ciljeva i vizije

Prije nego što se upustite u tehničke detalje, važno je jasno definirati što želite postići s vašom web stranicom ili web shopom. Da li želite povećati prodaju, informirati klijente ili nešto treće?

2. Odabir pravog partnera

Izrada web stranice nije samo tehnički posao. Trebate partnera koji razumije vašu viziju, približiti se vašem poslovanju, razumjeto vaše želje i najvažnije, razumjeti vašu publiku koju želite privućo, a to je upravo ono što Alba marketing nudi. Pogledajte naše reference i uvjerite se sami!

3. Planiranje i dizajn

Dizajn nije samo o estetici. Vaša web stranica treba biti funkcionalna i prilagođena korisnicima. Naš tim će vam pomoći da osmislite strukturu i izgled koji će vaše posjetitelje pretvoriti u kupce.

4. Tehnička priprema

Ovdje ulazimo u tehničke detalje: odabir hostinga, domene, CMS-a i drugih alata koji će vašu web stranicu učiniti brzom i sigurnom.

5. Sadržaj je kralj

Bez kvalitetnog sadržaja, vaša web stranica je samo prazna ljuska. Bilo da se radi o tekstovima, slikama ili video materijalima, Alba marketing ima iskustvo u kreiranju sadržaja koji privlači i zadržava pažnju. Zašto je "Sadržaj kralj" pročitajte u ovom članku "Sadržaj je kralj"!

Ovaj proces je za vaš najteži, znamo iz iskustva :) Možemo vam olakšati na način da vam damo točne smjernice kako ne bi gubili vrijeme na nepotrebne materijale. Također možemo pomoći i prilikom stvaranja sadržaja, a to će vam danas rijetko tko pružiti besplatno, osim nas :)

Izrada web stranice ili web shopa može zvučati kao zastrašujući zadatak, ali s pravim partnerom, proces može biti jednostavan i zabavan. Ako ste spremni započeti svoju online avanturu, kontaktirajte nas i zajedno ćemo kreirati web stranicu ili web shop koji će nadmašiti vaša očekivanja!

Što klijenti kažu o nama

 • We had extremely successful cooperation with Alba Marketing!!! They have helped us to achieve desired look and functionality of our website after many session and extensive communication. Very knowledgeable, supporting and trustworthy team,I must say!!! They have always managed to find better solution for our project helping us to achieve envisioned online business platform!! Great job Davor & Co!!!
 • Professional service, quick response time and willing to implement changes we needed. Fair market price and good final product. Would recommend!
 • Svima možemo samo reći da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
 • Kreativni i profesionalni. Odradili sve super i u roku. Daju podršku po pitanju održavanja web stranice i ostale bitne savjete i informacije...
 • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo poduzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
 • Dakle sve zamisljeno je i napravljeno cak i vise sve preporuke
 • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
 • TOP USLUGA!!!
 • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!
 • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
 • Brzo, kvalitetno ispujenje svih zahtjeva, te na kraju dobivin izvrstan online proizvod.
 • 5+
 • odlicno
 • Svaka cast, brza i kvalitetna usluga a k tome jos i povoljno. Dozivjeli smo svasta od kojekakvih webdizajnera, no vi ste ocito igla u plsatu sijena :) Svakako cu vas preporuciti svima, zato i pisem ovju ocjenu! Hvala od srca!

Posljednje s bloga

Jednostavni savjeti: Kako odabrati pravi izgled za vaš web shop ili web stranicu

Kada pokrećete svoj web shop, stvarate više od samo online prisutnosti - stvarate virtualnu destinaciju gdje se...
Pročitaj više

Vodič za naručivanje izrade web stranica ili web shopa

Uspješna izrada web stranica: važnost detaljne pripreme i suradnje Kao web dizajneri, naš cilj je pretvoriti vašu...
Pročitaj više

Zašto su inovacije ključne u dizajnu web stranica⁉️

U svijetu gdje svaki klik vodi na novu web stranicu, ključno je izdvojiti se. Ne govorimo samo o bojama i fontovima,...
Pročitaj više