Unaprijedite svoj brand s našim personaliziranim grafičkim dizajnom

Na Alba Marketingu, nudimo vrhunske usluge grafičkog dizajna koje će vaš brand učiniti prepoznatljivim i jedinstvenim. Naša stručna ekipa dizajnera koristi najnovije tehnike i alate kako bi vašem brandu pružila izgled koji zaslužuje.

Naše usluge grafičkog dizajna

Logo dizajn

Naš tim stručnjaka za grafički dizajn stvorit će jedinstveni logo koji će vaš brand istaknuti na tržištu. Koristimo sofisticirane tehnike i kreativne koncepte kako bi stvorili logo koji odražava vašu viziju i misiju, a istovremeno privlači vašu ciljanu publiku. Logo je ključan element vašeg vizualnog identiteta, pružajući prepoznatljiv simbol koji se povezuje s vašim brandom.

Dizajn memoranduma

Memorandum je ključan element korporativne komunikacije. Naš tim će dizajnirati memorandum koji odražava profesionalizam vašeg branda, poboljšava komunikaciju i ostavlja snažan dojam na vaše klijente. Memorandum je vaša prilika da komunicirate važne informacije na jasan i koncizan način, a naš tim će osigurati da vaš memorandum izgleda profesionalno i privlačno.

Dizajn posjetnica

Posjetnice su ključne za stvaranje prvog dojma. Naši dizajneri će kreirati elegantne i informativne posjetnice koje će pomoći u izgradnji vašeg branda i povezivanju s klijentima. Posjetnica je često prvi fizički kontakt koji potencijalni klijent ima s vašim brandom, stoga je važno da ona odražava kvalitetu i profesionalizam vašeg poslovanja.

Dizajn brošura

Nudimo dizajn brošura koji će privući pažnju vaše ciljane publike i potaknuti ih na akciju. Naši dizajni su vizualno privlačni, informativni i stvoreni da potaknu interakciju. Brošura je moćan marketinški alat koji može pružiti detaljne informacije o vašim proizvodima ili uslugama na način koji je lako razumljiv i privlačan za vašu ciljanu publiku.

Dizajn letaka

Letci su iznimno učinkovit alat za marketing. Naš tim će dizajnirati letke koji su vizualno privlačni, informativni i koji će potaknuti vašu ciljanu publiku na akciju. Letak je idealan za promociju posebnih ponuda, događanja ili proizvoda, a naš tim će osigurati da vaš letak izgleda profesionalno i privlačno.

Dizajn bannera

Banneri su ključni za privlačenje pažnje na vaš brand. Naš tim će dizajnirati atraktivne i upečatljive bannere koji će pomoći u promociji vašeg branda. Banneri su idealni za online oglašavanje, a naš tim će osigurati da vaš banner izgleda profesionalno i privlačno, dok istovremeno komunicira vašu poruku na učinkovit način.

Započnite svoju transformaciju danas s Alba Marketingom

Ne dopustite da vaš brand ostane nezapažen. Kontaktirajte nas danas i dozvolite našem timu da vam pomogne u stvaranju snažne vizualne identitete koja će vas istaknuti.

Molimo vas da ispunite obrazac sa što više informacija kako bi vam mogli dati najbolji odgovor ili nas jednostavno nazovite na + 385 99 34 18 900

Što klijenti kažu o nama

 • We had extremely successful cooperation with Alba Marketing!!! They have helped us to achieve desired look and functionality of our website after many session and extensive communication. Very knowledgeable, supporting and trustworthy team,I must say!!! They have always managed to find better solution for our project helping us to achieve envisioned online business platform!! Great job Davor & Co!!!
 • Professional service, quick response time and willing to implement changes we needed. Fair market price and good final product. Would recommend!
 • Svima možemo samo reći da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
 • Kreativni i profesionalni. Odradili sve super i u roku. Daju podršku po pitanju održavanja web stranice i ostale bitne savjete i informacije...
 • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo poduzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
 • Dakle sve zamisljeno je i napravljeno cak i vise sve preporuke
 • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
 • TOP USLUGA!!!
 • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!
 • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
 • Brzo, kvalitetno ispujenje svih zahtjeva, te na kraju dobivin izvrstan online proizvod.
 • 5+
 • odlicno
 • Svaka cast, brza i kvalitetna usluga a k tome jos i povoljno. Dozivjeli smo svasta od kojekakvih webdizajnera, no vi ste ocito igla u plsatu sijena :) Svakako cu vas preporuciti svima, zato i pisem ovju ocjenu! Hvala od srca!