Izrada web trgovine za uspješno online poslovanje

U svijetu gdje se sve više trgovine seli online, izrada web shopa je nužna💯 

Ako ste odlučili zakoračiti u svijet digitalne trgovine, došli ste na pravo mjesto. Alba marketing nije samo još jedna u nizu agencija; mi smo vaša digitalna podrška na putu prema uspjehu.

No, prije nego što zaronimo dublje, zapitajte se: Jeste li spremni postati digitalni lider u vašem poslovnom segmentu?

Zašto je izrada web shopa ključna za vaše poslovanje?

U današnjem digitalnom dobu, gdje je svijet postao globalno selo, vaša online trgovina postaje vaša globalna trgovina. Ako ste ikada sanjali o poslovanju koje ne poznaje granice, web shop je vaša ulaznica.

Prednosti izrade web shopa s Alba marketingom

 1. Iskustvo i stručnost: Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u izradi web shopova. Pogledajte naše reference i uvjerite se u kvalitetu našeg rada.
 2. Prilagođeni dizajn: Svaki posao je jedinstven, a tako i vaš web shop treba biti. Naš tim pristupa svakom projektu s pažnjom i posvećenošću.
 3. SEO optimizacija: Vaš web shop treba biti vidljiv. Naš tim će osigurati da vaša trgovina bude na vrhu rezultata pretrage. Više o tome možete pročitati na našem blogu.

Kako izgleda proces izrade web shopa s Alba marketingom?

Korak 1: Upoznavanje s vašim poslovanjem

Prije nego što počnemo s dizajnom, želimo upoznati vaše poslovanje. Vaša vizija postaje naša vizija. Razgovarat ćemo o vašim proizvodima, ciljnoj publici i o tome što želite postići s vašim web shopom.

Korak 2: Dizajn i razvoj

Nakon što definiramo vaše potrebe, krećemo s dizajnom i razvojem. Naš tim će osigurati da vaš web shop izgleda sjajno i funkcionalno na svim uređajima. Koristimo najnovije tehnologije i pristupe kako bismo osigurali da vaša trgovina bude brza, sigurna i prilagođena korisnicima.

Korak 3: Testiranje i lansiranje

Prije nego što vaš web shop postane javno dostupan, provodimo niz testova kako bismo osigurali da sve radi besprijekorno. Testiramo na različitim uređajima, preglednicima i osiguravamo da je sve spremno za vaše klijente.

Zašto odabrati Alba marketing za izradu web shopa?

U moru agencija koje nude slične usluge, Alba marketing se ističe svojim pristupom, stručnošću i posvećenošću klijentima. Ne samo da ćemo izraditi vaš web shop, već ćemo biti uz vas i nakon njegovog lansiranja, pružajući podršku i savjete za daljnji rast.

U svijetu gdje se sve više poslovanja seli online, vaš web shop je vaša karta za uspjeh. Alba marketing je ovdje da vas vodi kroz svaki korak procesa. Spremni za početak?

Ispunite upit ispod teksta, ili nas kontaktirajte nas i započnimo vašu digitalnu preobrazbu zajedno!

Molimo vas da ispunite obrazac sa što više informacija kako bi vam mogli dati najbolji odgovor ili nas jednostavno nazovite na + 385 99 34 18 900

Što klijenti kažu o nama

 • Svima možemo samo reći da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
 • Kreativni i profesionalni. Odradili sve super i u roku. Daju podršku po pitanju održavanja web stranice i ostale bitne savjete i informacije...
 • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo poduzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
 • Dakle sve zamisljeno je i napravljeno cak i vise sve preporuke
 • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
 • TOP USLUGA!!!
 • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!
 • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
 • Brzo, kvalitetno ispujenje svih zahtjeva, te na kraju dobivin izvrstan online proizvod.
 • 5+
 • odlicno
 • Svaka cast, brza i kvalitetna usluga a k tome jos i povoljno. Dozivjeli smo svasta od kojekakvih webdizajnera, no vi ste ocito igla u plsatu sijena :) Svakako cu vas preporuciti svima, zato i pisem ovju ocjenu! Hvala od srca!

Za one koji žele znati više

U svijetu digitalnog marketinga, faza otkrivanja web dizajna i strategija su ključne za uspjeh...
Važnost profesionalnog dizajna web stranica Web stranica je dodirna točka robne marke, poslovni...
Kada se odlučite za izradu web stranice ili web shopa, možda se osjećate kao da ste upravo...