Važnost profesionalnog dizajna web stranica

Web stranica je dodirna točka robne marke, poslovni alat i mjesto za pokretanje kritičnih konverzija. Izvrsna web stranica može biti motor rasta poslovanja, dok loša web stranica može nanijeti štetu vašoj robnoj marki.

Izazovi izvrsnog web dizajna

Izvrstan web dizajn nije lagan. Današnja publika ima velika očekivanja. Imate sekunde - možda i milisekunde - kako biste uvjerili posjetitelje da vaša web stranica vrijedi njihovo vrijeme.

Alba marketing: Vaš partner u digitalnom svijetu

S preko 20 godina iskustva, Alba marketing izrađuje web stranice kako bi premašio očekivanja publike. Izrađujemo web stranice i web shopove, koje će se usmjeriti na strateško planiranje, uvjerljiv vizualni dizajn i besprijekorno korisničko iskustvo kako bismo postigli vrhunske rezultate.

Sveobuhvatne usluge za vaš online uspjeh

U Alba marketingu vjerujemo da ćemo našim kupcima pružiti sve što im je potrebno za optimalne performanse web stranica, od početnog kodiranja, preko dovršenog dizajna. Zbog toga nudimo sveobuhvatne usluge izrade web stranica, izrade web shop-a, optimizaciju web stranica, održavanje i ažuriranje web stranica.

Put prema online uspjehu

U stalnoj potrazi za rješenjima kako bi naša poduzeća rasla i razvijala se i kako bi naše usluge i proizvodi našli svoje kupce, često posežemo i za raznim marketinškim idejama koja dosta često budu promašena investicija.

Web stranica: Početak vaše online priče

Izrada web stranica je početak online priče. Kada nešto želimo saznati prvo posjetimo web tražilice i upišemo pojam koji nas interesira ili ako već znamo adresu web stranice upišemo nju i tražimo odgovor na naše pitanje.

Važnost informacija i dizajna

Na web stranici je potrebno imati što više točnijih informacija kako bi posjetitelj dobio sve potrebne odgovore po koje je došao. Naravno ne treba zanemariti i strukturu i dizajn web stranice kako bi posjetitelj imao kompletan dojam o proizvodu ili usluzi koju treba. Takvim načinom posjetitelj postaje vaš kupac ili klijent.

Izbor pravog partnera za izradu web stranice

Izrada web stranica ili izrada web shopa svakako nije lagan posao, velik broj informacija, velik broj mogućnosti, velik broj konkurencije čini posao dovoljno ozbiljnim i teškim, no ne i nemogućim. Ako dodamo sve elemente koji trebaju pratiti određene standarde prilikom izrade web stranice onda je jasno da ovakav posao ne možete prepustiti bilo kome. Ona priča da će to napraviti prijateljev sin koji u školi ima predmet Informatika, to vam neće proći i na kraju će vas više koštati. Tu ne govorimo samo s financijskog aspekta, već ćete u početku poslati krivu sliku o vama i vašim proizvodima, koju će biti teško ispraviti i trajat će znatno duže.

Ako želite saznati više o našim uslugama, posebno o grafičkom dizajnu, posjetite našu web stranicu i pogledajte naš blog, usluge i reference.

Što klijenti kažu o nama

  • We had extremely successful cooperation with Alba Marketing!!! They have helped us to achieve desired look and functionality of our website after many session and extensive communication. Very knowledgeable, supporting and trustworthy team,I must say!!! They have always managed to find better solution for our project helping us to achieve envisioned online business platform!! Great job Davor & Co!!!
  • Professional service, quick response time and willing to implement changes we needed. Fair market price and good final product. Would recommend!
  • Svima možemo samo reći da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
  • Kreativni i profesionalni. Odradili sve super i u roku. Daju podršku po pitanju održavanja web stranice i ostale bitne savjete i informacije...
  • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo poduzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
  • Dakle sve zamisljeno je i napravljeno cak i vise sve preporuke
  • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
  • TOP USLUGA!!!
  • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!
  • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
  • Brzo, kvalitetno ispujenje svih zahtjeva, te na kraju dobivin izvrstan online proizvod.
  • 5+
  • odlicno
  • Svaka cast, brza i kvalitetna usluga a k tome jos i povoljno. Dozivjeli smo svasta od kojekakvih webdizajnera, no vi ste ocito igla u plsatu sijena :) Svakako cu vas preporuciti svima, zato i pisem ovju ocjenu! Hvala od srca!

Posljednje s bloga

Jednostavni savjeti: Kako odabrati pravi izgled za vaš web shop ili web stranicu

Kada pokrećete svoj web shop, stvarate više od samo online prisutnosti - stvarate virtualnu destinaciju gdje se...
Pročitaj više

Vodič za naručivanje izrade web stranica ili web shopa

Uspješna izrada web stranica: važnost detaljne pripreme i suradnje Kao web dizajneri, naš cilj je pretvoriti vašu...
Pročitaj više

Zašto su inovacije ključne u dizajnu web stranica⁉️

U svijetu gdje svaki klik vodi na novu web stranicu, ključno je izdvojiti se. Ne govorimo samo o bojama i fontovima,...
Pročitaj više