Alba marketing

Izrada web stranica i web shopa, SEO, održavanje, društvene mreže, grafički dizajn!

Napravi prvi korak!

Alba marketing - web dizajn, oglašavanje, grafički dizajn

Specijalizirani smo za izradu web stranica, web shopova i njihovu optimizaciju (SEO). Naša inovativna rješenja povećat će vašu internetsku vidljivost (online visibility) te komunikaciju s postojećim i novim klijentima.

Već 22 godine naši klijenti imaju individualiziranu podršku prilagođenu njihovim potrebama.

Web radi 24 sata pa tako i mi.

Naše usluge

Izrada web stranica

Web stranice dizajniramo za korisnika imajući u vidu poslovni cilj i cilj kojeg web stranica mora ostvariti.


Izradi svoju web stranicu


Izrada web shopa

Web shop je danas neizostavno mjesto za sve koji se bave prodajom usluga i proizvoda.


Pokreni svoj web shop


Održavanje web stranica

Web stranicu je potrebno redovno održavati i ažurirati kako bi nesmetano obavljala svoju funkciju.


Održavanje web stranica


Optimizacija web stranica

Optimizacija web stranica je kao da vaš automobil pretvorimo u trkači automobil s kojim ćete osvajati prva mjesta na utrkama.Optimiziraj svoj web


Oglašavanje putem Google Ads-a

Oglašavanje na Google-u je izuzetno atraktivan način oglašavanja zbog svoje pristupačnosti i rezultata.


Privuci svoje kupce


Oglašavanje na društvenim mrežama

Oglašavanje na društvenim mrežama je danas dostupnije i potrebnije nego ikad.


Pretvori publiku u kupce


Upravljanje profilima na društvenim mrežama

Društvene mreže su najjeftiniji i najbolji način da komunicirate sa svojom publikom!


Otvori svoj profil


Grafički dizajn

Grafički dizajn je umjetnost i praksa vizualne komunikacije.


Dizajniraj svoju priču


Naši radovi

Tijekom svih ovih godina nakupio se poprilično veliki broj naših radova. Web stranice, web aplikacije, mobilne i računalne aplikacije, profili i stranice na društvenim mrežama, logotipi, korespondentni materijali, fotografije, video i audio materijal…

Za našu web stranicu odabrali smo samo neke primjere naših radova, o ukusima se ne raspravlja 😊 no zato iza svakog posla stojimo profesionalno i odgovorno!

Krenite u obilazak

Što klijenti kažu o nama

 • Svima možemo samo reći da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
 • Kreativni i profesionalni. Odradili sve super i u roku. Daju podršku po pitanju održavanja web stranice i ostale bitne savjete i informacije...
 • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo pouzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
 • Dakle sve zamisljeno je i napravljeno cak i vise sve preporuke
 • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
 • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!
 • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
 • Brzo, kvalitetno ispujenje svih zahtjeva, te na kraju dobivin izvrstan online proizvod.
 • 5+
 • odlicno
 • Svaka cast, brza i kvalitetna usluga a k tome jos i povoljno. Dozivjeli smo svasta od kojekakvih webdizajnera, no vi ste ocito igla u plsatu sijena :) Svakako cu vas preporuciti svima, zato i pisem ovju ocjenu! Hvala od srca!

GODINA ISKUSTVA

KLIJENATA

PROJEKATA

WEB STRANICE

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu